RHMYT Mihruss kesinlikle park yatak alın. Biz 2,5 senedir Kraft in garden modelini kullanıyoruz. Çok memnunum. Eşim bile yatıyor bazen çocuğun yanına. Hiç bir şey olmadı.
RHMYT Ozgrrr bizim yatagimiz 70*110 cm. Bence daha kullanabilir ama biz ikinci bebek geleceği için kızıma tek kişilik baza yatak aldık. Gelince ona alistircaz inşallah. Komsularimdan 4 yaşına kadar kullanan olmuştu.
RHMYT Ozgrrr bazalarin kenarına takmak açılır kapanır yatak kenarı bariyeri oluyor. Onlardan alabilirsiniz. Biz kendi bazamiza takmak için iki tane uzun olanlardan almıştık. Kızımın bazasi gelince ona takacagiz.
Mavi87 Mihruss heyner anne yanı sallanan beşik alın. Çok kullanışlı ve 6 yaşına kadar kullanabiliyor. Şuan kullanıyoruz çok memnunum
Eylul966 Mavi87 https://ty.gl/4gri8pedrm bu hem anne yanı hemde park yatak çok kullanışlı ben bunu görmeden önce chicco next me anne yanı almıştım almasaydım kesin bunu alırdım
Teusa Mavi87 sanırım ben de alacağım bundan. Içine siz rahat bir seyler aldınız mı sanırım beraberinde gelenlerler pek begenilmemis
Mavi87 Teusa ben yataksız sadece beşik aldım. Yatağı daha kaliteli olsun istedim. Birde beşik kenar koruyucu aldım
polyanne Mihruss kesinlikle park yatak tavsiye ederim 3 4 yaşına kadar rahat kullanırsınız 2 yıldır kullanıyorum daha da kullanırdım ama kardeşi beşiğe yatıracağımız için ablaya büyük yatak aldık
ballisiyavrum Mihruss ikeadan aldım anne yanıda oluyor ve kademeli iki kademesi var alçak ve yüksek olarak.henüz kullanmadık doğum ekimde inşaşlah😊