Svdgnss Merhabalar. Kurban bayramında 8-9 saatlik otobüs yolculuğu yapmam lazım. Şuan 11. Haftadayım. Bilgisi olan?
Cansurella Svdgnss bende yaptım canım tam tamına 15 saat gittim geldim ayaklarnı hareket ettir ve her molada mutlaka dısarı cık yürü bise olmaz allahın izni ile
Elfbykl Svdgnss 34+5 de 10 saatlik yolculuk yaptım bir sorun olmadi şişme de olmadi ama yola çıkmadan doktora görünüp çıktım bittigin de de 2 saatte bir durun yürüyün otobüs le ise de kolidor da yürüyün
busrasahinn Svdgnss 12. Haftada arabayla 6 7 saatlik yola çıktım ama doktorum 2 saatte bir durun biraz yürü dinlen sonra devam edin dedi sende bir sor doktoruna bence
Aysenurtsr Herkesin bir olmaz,, baskasina bisey olmaz ama sizin farklidir. Doktorunuza sorarak cikarsaniz iyi olur. Otobus yolculugu biraz zorlar 😊
Svdgnss Otobüs taş çatlasın 3 kere duruyor susuyorsun su içiyorsun haliyle tuvalet ihtiyacın geliyor sıksan sıkamazsın sürekli oturma halindesin. Ne kadar elini ayağını hareket ettirsen bile şişiyor hamile değilken bile öyle oluyordu. Gece gidiyorduk. Yine öyle olacak. Uykun geliyor uyuyorsun. Uykunun arasında hareket edemezsin. Yorumlarınız için teşekkür ederim 😊🙏