Deletedmom_5 İnternette 2 aydan itibaren koyulur diyo ama emin olamadım yenidoğan aparatıylamı koyulur normal direk koyabilirmiyiz onu yazmamışlar
Omerhatice Deletedmom_5 bende aldım kanguru 1 bucuk aylık bebeğimi bırakıp çıktım dışarı.. yenidogan için uygun olanları var onlarla kullanılır tabi Simdi 2 buçuk aylık kizim.. 1 buçuk ayından belli kullanıyoruz ☺
Hilal1907 Deletedmom_5 sling daha uygun. Kanguru icin daha buyuk olmasi gerek en azindan oturmaya baslamasi lazim.
Omerhatice Deletedmom_5 evet ben aparatsiz kullandım öyleydi aldığım kangurunun ayrı aparatı yoktu.. yenidogandan itibaren kullanılıyor yazıyordu 🤗
Deletedmom_5 Hilal1907 sling için kumaş bulamadım yoksa en iyisi o evet 😐 yasadıgım yerde biraz kasaba gibi kumaş almaya gitmem için cocukla cıkmam lazım ama bebek arabasinda durmuyor bırakcak biride yok alternatif olarak belki kanguru olur artik dedim internette oyle diyor ama bilemedim iste😐🙁
Biryolcu Deletedmom_5 kullandığınız kanguruya göre değişir. Bazı kangurular 3,5 kilodan itibaren kullanılıyor bazıları 3-4 ay olarak belirliyor kangurunun kullanımını
Deletedmom_5 Havva_Mavis26 Her hangi bir yenidoğan kanguru aparatı hepsine oluyormu komplemi degistirmek gerekiyor
Deletedmom_5 Omerhatice Peki içinde çok kücük kalmıyormu ben denedimde çok küçük duruyor içinde kayboldu resmen
Havva_Mavis26 Deletedmom_5 sen aldinmi simdi yoksa alicakmisin aldiysan aparatsiz bilemem ama almadiysan yeni dogan uyumlu al
Ceri5 Ben 1 haftalıktan beri kullanıyorum eğer ayakları çok yakın değilse m harfi çiziyorsa aparatsızda yeni doğana uygun demektir kanguru kadar güzel bir şey yok ben sling kullanıyorum evde dışarıda kanguru şuan 21 günlük olduk 🥰
Deletedmom_5 Ceri5 Nasıl yani ayakları birbirine çok yakın olmuyorsa yenidoğana uygunmu oluyor dogrumu anlamışım ben içine koyup denedim ama icine gömüldü resmen çok kücük kaldı icinde normalmi sizindemi öyle oldu