ilkgozagrimhavinim Bir vücuda sığmış iki kalp, bir kalbe sığmış onca korku, tedirginlik, mutluluk ve huzur.. Taşıması çok zor hepsini birden. Ne ara 30 haftalık olduk annem, ne ara kavuşmaya bu kadar az kaldı.. Sağlıkla gel inşallah🤲🏻
lentil ilkgozagrimhavinim bende bazen bakıyorum diyorm cidden ne ara 30 oldu 70 gün kaldı. Son 99 olsa diye bekliyordm şuan son 70. Geçmiyor gbi geliyor ama hızlı geçiyor sanki. Şu son 7 8 haftayı da atlatalım💃💃💃
Angela ilkgozagrimhavinim 100 den sonrası hızlı geçiyor cidden bizimde 59 gunn kaldı ama sezeryan daha az olur sağlıcakla insallah hepimizzz❤
ilkgozagrimhavinim lentil evet kuzum 100den düştükten sonra aşırı hızlandı gerçekten ben yetişemiyorum zamana artık. Korkular arttı endişeler. Heyecan çoğaldı. Prematüre sayılmıcaksa 37de kavuşmak isterim minik böceğimle😇
lentil ilkgozagrimhavinim ay bende bende diyorm eğer gelişimi tamsa küveze fln girmeyecekse 37 38 de gelsin lütfen 😂
Sogancik ilkgozagrimhavinim Biz de bugün 30 olduk🌸 çok şükür bugüne. İnşallah zamanında sağlıklı sıkıntısız şekilde doğarlar🥰
ilkgozagrimhavinim Angela gerçekten öyle. 100 olsun diye beklerken daha dün, bugün 70 kalmış. Sağlıkla gelsinler inşallah🤲🏻🌸
ilkgozagrimhavinim lentil öyle de hissediyorum nedense 40a kadar beklemicek gibi. Hep aşağıda taşıyorum zaten. Bi kere çömelsem çıkıvericekmiş gibi sanki😅🤦🏼♀️
ilkgozagrimhavinim lentil korkuyorum gerçekten çok aşağıda ama😅 çarşamba sorucam bakalım yeni doktorumuza💕
lentil ilkgozagrimhavinim ben anlamıyorm ya aşağıda mı yukarıda mı 🙈 ayy doğru yeni doktoruna git bakalm inşallah memnun kalırsn
ilkgozagrimhavinim lentil inşallah canım benim🙏🏻 göbeğim düştü aşağıda karnım 1 haftadır falan. Öyle anlıyorum bende. Hareketleri hep aşağıda
Aysell88 ilkgozagrimhavinim ay benimki oynayınca şeyim de hissediyorum çok aşağıda şükür ciddi bişey yok
lentil ilkgozagrimhavinim aaa neden acaba sonlara doğru aşağı iniyor diyorlar ama. Daha erken bize dursun hanımefendiler daha. 7 8 hafta zaman tanıyorm onlara 😂
Aysell88 ilkgozagrimhavinim maşallah canım hayırlısı gelsinler arkanızdayız 29 olduk çoğu epey gitti benim 3. Karışık duygular bu hamileliğim vücut olarak çok ağır geçti ama bir o kadar hızlı geçti artık son haftalar 🥰