dphnln Arkadaşlar ben doktorumdan ve hastanemden memnunum, mümkün olduğunca herkese de öneriyorum ve doğru bir karar aldığımı görüyorum. Diliyorum ki hepimiz için süreç böyle güzel devam eder. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. 🤰🏻♥️ Doğum fiyatları herkes gibi ben de çok merak ediyordum. Bir türlü net fiyat alamamıştım, ayrı bir oda var banka gibi fiş alıyorsun sıra bekliyorsun falan nasip olmamıştı yoğunluktan. Dün yakın arkadaşım ve eşi sabretmiş paket fiyatlarını öğrenmişler ben de sizlerle paylaşmak istedim. Normal-Sezeryan ücreti aynı 📌 3100 TL 3 paket türü var: hepsinin içeriği hemen hemen aynı. Oda süslemesi, kuaför hizmeti, doğum fotoğrafı, anne baba check-up, gebe okulu, beslenme/diyet,psikolog,cocuk muayene en küçük paketin içinde yer alanlar. 3100 lira bu paketin ücreti. Diğer 2 pakette de bunlar var ama daha kapsamlı halde. Standart oda süslemesi yerine lüx oda süslemesi, 5 fotoğraf yerine daha çok fotoğraf gibi genişletmişler paketleri. 1.paket 📌3100 2.paket 📌3830 3.paket 📌5680 Bildiklerim bu kadar. Gidip odaları da gezmişler deniz manzaralı falan dedi arkadaşım ama açıkcası çok da önemli değil,1 gece yatacağız zaten. Ağrıdan sızıdan onu gözüm görmez benim biliyorum. 🙈☺️ Hayırlı doğum nasip etsin hepimize. Sevgiler.
dphnln Ceren0734 Rica ederim. Biz de 23 haftalığınız henüz. Arkadaşım sağolsun benden önde gittiği için öğreniyor. Sizin doktorunuz kim?
dphnln Sanırım her doktor çok iyi hastanedeki. Kimden duysam memnunum, güler yüzlü, ilgili diyor. Medicalpark doktorlarını ben de seviyorum. 💙♥️