Ozlemmckr Merhabalar 36 + 3 hamileyim Dr bebeğimin başının normale göre büyük olduğunu sağlığında bir problem olmadığını söyledi yaşayan varmı nasıl doğdu görüntüsü nasıl lütfen yorum yaparsanız sevinirim
Zeyyyn Ozlemmckr benimki de 2 hafta önde gidiyor kafası büyük dedi çoğu kişinin de öyleymiş nasıl bir şey ben bilmem Valla korkulcak birşey değil dedi doktor sadece
Annem1 Ozlemmckr yani doktorum kontrollerde demedi mi ama doğum sancısı çekerken zorlama bebeğin kafası kendinden büyük olacak demişti sonra ki alttan muayenede yine bebeğin kafası büyük yapma dedi. Tabi ben o ara sancı ile uğraşıyorum. Doğduğunda hiç oyle bişey demediler. Normaldi.. Aynı şeyi sizinki ile bilmiyorum. Ultrasyonda mı belli oldu.
Hemdem_23 Ozlemmckr arkadaşıma da öyle dedi doktor kafası büyük sezeryan dedi ama çocuk dogdu küçücük kafası var😀
Katrree Benim oğlumada başı büyük dediler gayet normal oldu babasının yada senin kafan nasılsa ona çekiyor büyük dedikleri bizimki babasıydı aynı
Ozlemmckr Katrree bizdede ekstra Bi büyük başlı yok ama bilmiyorum. Görüntüsünde ekstra bellimi kilosu nasıldı birde bebeğinizin
Annem1 Ozlemmckr ozman sorun yapma canım. İllaki takılır kafana ama strese sokma kendini de bebişi de. Rabbim hayırlısıyla sağlıklıca kavuştursun inşallah 🤲🌺
Katrree Ozlemmckr kilosuna 3600 dediler 3140 Gr doğdu kafasında büyük falan değil eşim uzun kafalı oğlumda aynı öyle büyük kafalı değil yani ultrasyonu çok kafana takma ben doğduğunda bu bebeğin neresi büyük her şeyi küçücük diye şaşırdım bile
Taner91_zemine Benim tanıdığım detaylida çıkmıştı kafası büyük denilmişti başka hastanelere sevk edilmişti bebeğin alınması gerektiğini soylemislerdi kendisi kabul etmemişti şimdi 2,5 yaşında hiçbir sıkıntısı yok normal bir bebek başı falanda büyük degil
kayra_06 Ozlemmckr Bebeğimin başı hep 2-3 hafta önden gitti şuan doğduk 3 günlüğüz kafası küçücük önden gitmeseydi ne kadar olacaktı çok merak ediyorum kaşık kadar surati var bence çok takılmayın bende korkuyordum ama gayet sağlıklı
feride3757 kayra_06 kayra_06 merhaba benim de 3hafta önden gidiyo doğumunuz nasıl oldu kac haftalık doğurdunuz ve doğumda zorlandınızmı😇?