Busranze97 Kızlar 19+4 deyim Gölcük de önerebileceğiniz detaylı ultrason için nereler var ve yeni fiyatları ne durumda ? Eski postlar çıktı yeniler hakkinda bilgi verir misiniz 😊
hayirlisi9087 Busranze97 canim ben de 18+3 um gölcük medara gitmeye basladim detayli icinde orayi dusundum radyolog varmis adem bey o yapıyormuş fiyat 600 tl
annesininmelegi41 Busranze97 özel Kocaeli Öner Aynıoğlu, ben takipli hastasıyım ayrıntılıyı da o yaptı.
Sclzdmr Busranze97 ben bu gun yaptırcam gölcük medar hastanesinde bi ay önce sorduğumda 500 tl demişlerdi
Busranze97 hayirlisi9087 yaa çok teşekkür ederim bakalım bugün ilk randevum var uygulamaya göre bugün 20. Hafta olmuşuz ne diyecek doktor hafta içine mi atacak ne yapacak
miniklerinannesi57 miniklerinannesi57 Busranze97 evet alıyorlar tabikide devlet hastaneleri gibi değil
Busranze97 Ay süper ya eşim asker her zaman olmuyor burda daha yanıma girmek nasip olmadı çok heves etti dua ediyorduk inşallah alirlar diye
1875 Busranze97 özel hastanede hep alıyorlar canım devlette bi almıyorlar yeni zaman uygulaması geldi medara 500 TL değil en son 600 TL di yine de bi tekrar sorarsın çünkü muayene de geçen ay 150 di şimdi 180
Busranze97 Muayene ücretini telefonda söyledi de diğeri hakkına bilgi vermedj aynen 180 olmuş. Detayliya da orda girerim ha başka yerde orda. Oraya gitmem o zaman zaten hastane adamı yoruyor
annesininmelegi41 Arsima4 ayrıntılıya ücret almadı. Muayene olurken bi kalbine baktı diğer muayenede iç organlarına falan. Ayrıntılıyı iki seferde yaptı ekstra ödemedim muayene günlerimde yaprı