Mom54544 Aykem Açan doktorum öyle demişti bı yüzdelik veremem kapanma olasılığı da olabilir diye konuşmuştu bizimle
ogretmen_anneee Aykem canım ben Aralık ayında tedaviye başlamıştım sanırım 10 bini buluyor ilaclar hariç . İlaclar da tabi senin bünyene göre değişiyor kimisi dirençli yumurtaları olduğundan daha çok doz uygulanıyor yA da başka yöntemler daha fazla tutuyor . Suan da mutlaka zam gelmiştir . Sorunlarınız ne ise muayenesini arayıp bilgi alabilirsiniz.
Mom54544 Aykem belli olmaz bence de ya enfeksiyon dan kaynaklı olabilcegni ve bu enfeksiyonun bizim anlayamiycagmizi demişti
Avokadoo @Mom54544 ben ilk raporlarimla adetliyken gittim muayne etti once hsg cekmemiz lazm dedi onu cektirdikten sonra asilama kararini verdi. Normalde 3-4asilama oluomus ama bana 2 onerdi
Mom54544 Avokadoo 6 ya kadar gidiyo devlet hastanesi bizim burda ama ben 2 de bıraktım devleti uğraşamam o kadar git gel modern ilişki diye tanımlıyorum ben aşılamayı gözümde normal ilişkiden pek bı farkı yok
Bebekbeklerken2021 Aykem bende senin gibiydim Emre Papuçcu Centrum kliniğe gittim indirim vs. Yapıyorlar çok az kaldı doğuma doktorumdan çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim o kadar motive edici bir doktor ki görüşmeni tavsiye ederim
Aykem Bebekbeklerken2021 emre hoca benım ufuktan doktorum. Laparoskopi ameliyatımı o yaptı. Fiyat ne kadardı hatırladıgınız kadarıyla
Avokadoo @Aykem canm onu hoca yazio ama tedaviye baslio sonra istenen evraklar var onlari goturuosun raporun cikio. Ama ilk ilaci genelde borc aliosun rapor sonradan cikio
Aykem Avokadoo allah razı olsun cok soru sordum sana. Ben bugün gaziyi aradım gidemiyorum diye pazartesine randevu alayım diye. Santraldaki kadın bana diyorki buraya gelin alın dedim zaten gelebilsem gelecem valla diyor açarlar açmazlar ben karışmam bağlıyorum diyor
Avokadoo @Aykem gazi randevulari zaten cumadan acio ama senin randevuya ihtiyacin yok. Sen adet olunca 2. Veya 3. Gunu gaziye tup bebek bolumune gidiceksin sabah 8de deskte kagit kalem oluo oraya adini yazicaksin. Hasta bakicilar bakio soruo ilk gelismi die evet diyip dosyani actircaksin. Hoca 8bucukta gelio hemen muayneye cagiriolar
Aykem Avokadoo kuzum önce sen dediğim için aşılama yaptıracam eşimle görüştüm. Sonra tüp bebek yaptıracam
Mom51122 Aykem Ankara’da Timur Gürgan, Hakan Yaralı ve Batuhan Özmen bunları tavsiye ederim, bi araştırın. İstanbula gitme şansınız olursa da bahçeci de Cem Çelik var. İnstagramdan takip edin fikir olur.
Avokadoo @Aykem tamam canm orda oluo ikisi de tup bebek bi sey die gecio bolumun adi. Bende orda asilamami yaptirdim
Avokadoo @Aykem tok canm randevuyla calismio o bolum adet olunca 2. Veya 3.gunu gidiceksin sabah 8de adini yazicaksin kagida hoca gelince sirayla cagiriolar