guzellanne Kızlar dün akşamdan beri kahverengi lekenmem var. Hamileliğimin başından beri ilk defa oldu. Şimdi acile gidiyorum dua eder misiniz benim için 😥🤲🏻 Allah razı olsun şimdiden hepinizden
Elif7221 guzellanne Korkutmayın kendinizi benim de 28 haftada oldu lekelenmem çok şükür bisey olmadı 🙏☺️ Ve bazen doğum nişanı 1 ay önceden gelenler oluyormus belki odur.
guzellanne Benimbebegim Elif7221 gldn065807 Allah razı olsun kızlar. Geldim nst girdim şimdi doktor gelecekmiş. Siz anlarsamız bir sonuca bakar mısınız? https://resimyukle.io/r/h6WECRC5vu
Kardeleen guzellanne sancı 40ın üzerine çıkınca sancın var demek oluyoru galiba senin bi iki noktada çıkmış
guzellanne Hifaefraimm gittim canım şimdi taburcu etti nst biraz sıkıntılı çıktı ama sancın sıklaşırsa suyun gelirse gel dedi. Allah razı olsun 😊
Hifaefraimm guzellanne hayırlısı olsun hakkında inşallah içim ferahladı vallahi inşallah erken olmaz yaa cok zor
guzellanne Benimbebegim doktor gidebilirsin sancın duyun kanaman olursa gel dedi gönderdi. Hala sancım var geçmedi napıcam bilmiyorum
guzellanne Hifaefraimm amin canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Hala geçmedi sancım belim de çok ağrıyor
Benimbebegim guzellanne bi takip et bakalim sıklık şiddet vs baktın iyi değilsin tekrar gidersin dikkat et kendine çok geçmiş olsun 🙏
Flyeng guzellanne progestan iğne yA da bi serum falan takmadı mı burda okuyoruz genelde bu şekilde müdehaleler duymuştum ama çok geçmiş olsun 🤲🏻
guzellanne Benimbebegim çok teşekkür ederim Allah razı olsun olsun. İnşallah hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı Allahım nasip eder 🤲🏻🤲🏻🤍
guzellanne Flyeng yok canım hiç müdahale etmediler maalesef hala sancı çekiyorum anlamadım bende açıkçası. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun