Havvanure 2 gündür sanki üzerimden bir yük kalkmış gibiydi meğer farkettim ki uygulamaya girerken gezinirken reklam çıkmıyor, çıkıyorda artık alıştım mı acaba dedim ama yok yok çıkmıyor herşey tekrar en keyifli hale geldi 🥳🥳🥳
Rosaa21 Havvanure aynen öyle burdan yetkililere duyurulur çok sağolun uygulamadan sıkılma noktasına gelmiştim girmek dahi istemiyordum yazdıklarımızı dikkate almanıza sevindim teşekkürler 🌸♥️♥️
EbrarLinaBebek Havvanure çıkıyor çıkmaz olurmu hele Bi Mario reklamı var o çıkınca ekranım felan donuyor uygulamayı kapatıyorum direkmen
Havvanure nevamm1 Yaa ben herkeste birden kalktı sandım önce yavaş yavaş sürekli kısaldı yaklaşık 2 gündürde hiç çıkmıyor😳
Havvanure Pirayeada ilk zamanlar bendede çok uzun çıkıyordu ekranda böyle hızlandırma ⏩ işareti var ona tıklayıp sonra 5 saniye bekleyince çarpı işareti geliyor yoksa bekleyince baya uzun sürüyor onu deneyin bi
EbrarLinaBebek Pirayeada aynen ya benim ekranım donuyor kaç gündür o reklam çıkıyor uygulamayı kapatıyorum.
aselnannesi Pirayeada ahahaha aynen öyle bende de o çıkıyor sürekli reklamlardan uygulamaya girmeye hasret kaldim valla ya
nevamm1 Havvanure ne güzel kizamiyorsunda reklamlar için sonuçta para kazanmaları lazım ama öyle sinir bozucu reklamlar varki tahmmul edemiyor insan izlemeye😔
Havvanure EbrarLinaBebek Birgul Benim şansımda bu olsun bari yoksa 37+3 olduk Bebiş doğdu butonu gelmedi burdan şanslı sayılıyım💃💃