Aysund Merhaba hamileliğimin 7-9 hafta arası sabahları kanlı balgam çıkardım. Çok endişelendim doktora söyledim göğüs hastalıklarına gitmem gerektiğini söyledi. Haftalardır randevu bulamıyorum başına gelen varmı ?
Mom_25 Aysund kuzum endişelenme öncelikle hamilelikte boğaz kuruluğu oluyor belki uyurken siz bilmeden tahriş olmuştur boğazınızı yumuşatacak şeyler yiyip için mesela bal çok iyi
Hly06 Aysund endiselenme ben sigara kullanmama rağmen arada hava kurulugundan kan geliyor bogazimdan ve burnumdan. Hava nemli olsa boyle bir sorun yasamam heralde
Bb1 Aysund benimde genizimden kan geliıodu hamilelikte kan çoğalıyo haliyle ince damarlar çatlamış olabilir genizimde falan.önemli bişey olduğunu sanmam
Mom_25 Aysund olabilir tabi ki bende balgam çıkaramıyorum ama sürekli boğazıma kan kokusu geliyo diş etlerinden de gelmiş olabilir endişelenme bi daha görürsen doktora görünürsün
H_myra1 Aysund bende kusarken hep kan geliyor ama bogazımı tahtiş olmasına baglıyor um diger 2 hamileliklerimde de böyle kan geliyordu doktora sorduğumda tahriş oluyordur dedi sizde isterseniz sorun içiniz rahat etsin