Bdndkkdmdn Kızlarr benım gbı kız bebişe hamıle olupta canı tatlı isteyen varmııı engel olamıyorum kendime yıyorum😂🙈
teletabi Bdndkkdmdn oğlumda ekşi aşerdim hep. Şuan yine hamileyim yine ekşi 🙈🤣cinsiyetin etkilediğini düşünmüyorum
PrensesFiona Bdndkkdmdn beenn 🙋🏻♀️ ilk 3 ay tiksinmiştim ama şuan çok severek yiyorum. Fazla abartmadan yemeye çalışıyorum.
Bdndkkdmdn ecemsmom bende normalde tuzlu ve eksşyı severım ılk zmanda oyledydı ama 24.haftadayım bır haftadr tatlı cekıyo canım engel olamıcak kadr🤗
ecemsmom Bdndkkdmdn aynı zamanlarda sayılırız bende de 21. Haftadan sonra başladı normalde evde çikolata olsa alıp yemezdim bile 😂
Bdndkkdmdn ecemsmom aynen bende oyle kırk yılın bası yerdım de smdı aksam dan berı hayalımdeydı tutuyodum kendımı en sonunda aldım yedım de rahtladım🙈😂
zeynepin_annesiiii Bdndkkdmdn ay yiyorum dışardan alıyorum kendim yapıyorum. Sütlü tatlı yapmaya çalışıyorum hafif oldun diye 😂
tazeanne123_ Bdndkkdmdn Benim her dakika çekiyo ama şekerim olduğu için yiyemiyorum moralim çok bozuk 😒