Eminegul5 Kızlar merhaba 15 haftalıkken düşük oldu kurtajla temizliycz dediler, sonraki gebelik icin de folik asit kullandiniz mi teşekkürler
Hifaefraimm Eminegul5 benim ilk gebeliğim doktor üç aya kadar folactive kullan dedi kullanıyorum ama mide bulantısı yapıyo cok tetikliyo
Gta-35 Eminegul5 gecmis olsun bende 15. Haftamda bebeğimi kaybettim şuan tekrar gebeyim 3 ay sonrasında gebelik düşünmüştük folik asiti de denemeden 1 ay öncesi başladım ilk denemede hamile kaldım. Folik asit kullanmanda hiç sakınca yok çocuk düşündüğün an kullanmaya baslayabilirsin
Eminegul5 Pirayeada teşekkür ederim hafif kahverengi akıntı ile gittik dr ve kalbi durmus bi hafta önce dediler :(
Pirayeada Eminegul5 kanama pıhtılaşma testi yaptırın kalp durması genelde ondan oluyor sağlıkla hamile kalırsınız inşallah benimde iki kaybim var test yaptırmadan hamilelik düsünmeyin
Eminegul5 Pirayeada teşekkür ederim sizin de kayiplariniz için başınız sağolsun testler yapildi sonucu bekkiyoruz ama kaybim oncesi ve sonrasinda da folik kullanmistm tekrar kullanmak için bi sure varmi onu sormak istedm