Alagz_ @May5bm bebek bezleri islal mendiller temizleme pamuklari alt degistirme bezleri ve bakim ürünlerini 😊 digerlerinede corap toka vs. İlerde de insallah oyuncak kutulari vs. olacaklar 🌸💓
themom_06_ Aleybcksz benim doğumumda kasımda 4 parça yenidoğan 6 parça 3 aylık 6 parça 6 aylık aldım indirimli ütün gördükçe alıyorum
Aleybcksz themom_06_ eşimin ailesi biraz kalabalık o yüzden fazla eşya almayalım deniliyo ama ben almak istiyorum 🤫🤫🤫
Elffnur ElifB08 bende kremin kahvesini aldm bu rengni bulamadm bi türlü sitesindede yoktu civildekide güzelmş orayada bakm😊
ElifB08 Elffnur aşağıda da diğer fitilli ürünleri paylaştım alırsanız sitesinde düşürmeniz lazım. Her e-bebekte stok farklı oluyor maalesef
Haze0234 berensoydan buda benim ogluşumun eşyalarının bir kısmı bir güzel yıkandı 🙈 hastanede kendim giyeceğim takımı da bebek deterjanıyla yıkadım oglusum rahatsız olmasın diye 😂
Reffikaa Elifgokce dolabın nerden canım . Güzel günlerde sağlıkla giysin bebişin inşallah hepsi çok güzel 👍🏽
Elifgokce Reffikaa teşekkürler bütün bebekler sağlıkla giysin İnşAllah ikea dolap içini isteğe göre tasarlıyorlar🥰