MMmommy Kızlar günoooo ☀️ Nasıl gidiyo bkalım hersey yolunda mı? **Ben 21 haftalığım **4 kilo aldım, bulantılarım artık geçti, **ama reflüm var galiba geceleri rahatsızolmaya başladım. ** Bebein hareketlerini artık baya belirgin hissediyorum. **Detaylı ultrason bu hafta giricez. Sizlerde bu son durumlar nasıl gelin bi konuşalım :)))
AlyaEkmen_ MMmommy 21+0 dayız genel anlamda bir sikayetimiz yok detaylı ultrasonumuz çok şükür temiz çıktı toplam1 kg almışım 🤗 demir ilacı sadece sabah biraz bulantı yapıyor o kadar onun haricinde bulantı kusmalarım 11.haftada şükür bitti 🥲 bebişin hareketlerini 18.haftada hissetmeye başladım şuan daha belirgin hissediyorum😍
Elsu26 MMmommy 22+4 haftalık hamileyim toplamda 14 kilo vermiştim ama dün tartıldım 1 kilosunu geri almışım 😂 cuma günü detaylı ultrasona gidicem bakalım doktorumuz erkek dedi ama detaylıya girmeden emin olamıyorum 😊 bebeğimin hareketleri artık çok net hissediyorum rabbim vicdan sahibi isteyen herkese nasip etsin bu duyguları inşallah 😊
Arfe MMmommy 23+6 olduk son günümüz bu haftanın 🥰 ben 6 kılo aldım şükür en baştan berı bulantı aşerme falan hıcbırı olmadı cok güzel gecti yani .. bebeğimi ilk 18.haftada hıseettım şimdi daha şiddetlendi tabi cok güzel bir duygu rabbım nasıp etsın tüm istyenlere🤗❤️Ayrıntlıya 20.haftamda girmiştik kızımlaa 👼🤰🤰
dakpinar- MMmommy 23+3 den selamlar kızlar 🥰 biz de 4 kilo aldık , gaz sancısı dışında pek bir sıkıntımız yok , detaylı ultrasonda her şey güzel çıktı , hareketleri de çok belli kızımın , hepimiz kucaklarımıza alırız inşallah sağ Salim ♥️