Evet Anneler bu yazıyı özellikle yazıyorum size sezaryen doğum yaptım esenler medipolde zorlu bir süreçti onuda yazıcam tecrübelerimle.2.gün hastaneden cıkıs yapıp eve geldim bebeğimle fakat ertesi gün bebeğim çok ağladı ben akşam fark ettim ateşlendiğini apar topar esenler medipole götürdük kuveze alındı yeni doğan yoğun bakımına kaldırılmak için ambulans geldi ve ben 3 günlük kızımla ambulansa binip mega medipole gittim o kadar çok ağladım o kadar üzüldüm ki eve geldiğimde ateşim çıktı benimde göğüslerim şişti taş gibi oldular mochi manuel pompa vardı elimde o da sağım yapıyor ama elektrkli pompa kadar aktif kullanamadık hastaneye gidip ebelerle görüştüm ve bana bu tarz durumlarda göğüa sağılmazsa süt taşlaşmaya döner kanalları tıkar sürekli sıtma ve ateş yapar hatta iltihaplanmaya ve cerrahiye müdahaleye bile dönen var dediler falat şunu öğrendim ki bu e bebek ve cibil tarzı yerlerde satılan lansinoh mamajo gibi gibi bildiğiniz orda satılan bütün markalar bu tarz durumlarda yetersiz kalıyormuş medipollerde ve hastanelerde kullanılan süt sağma makinaları daha kuvvetli makinalarmış mağazadakilerin çekim kuvveti 2.2 ise hastanelerin 300-330 cıvarıymış bende arayış içindeyken medipolde kullanılan makinaların üretici firmasını buldum bu tarz yerlerde kiralayabiliyorsunuzda aylık günlük şeklinde fakat ben kendime almak istedim ve bi cihazını önerdi satıcı sağlık memuru onu aldım eve geldim markası spectre s9 modeli çift sağım özellikli masaj modu ve 10 kademe vakumlama özelliği var ben çok memnun kaldım manul pompayla aldığım süt bütün gün 100ml di ama makinayla bir günde 3 defa sağımla 420 ml süt elde ettim buda kuvezde bebekleri olup süt götüren anneler için çok iyi bi seviye heleki bunca üzüntü içinde.Bu konuda ben gerçekten skntı yaşadım ama size tavsiyem olsun bilgi almak isteyene seve seve yardımcı olurum bu arada göğüs uçlarınız yara olmaya çok meyilleniyor ben birde gümüş göğüs kapağı aldım anne sütüyle birlikte iyileştirme özelliği kremlere göre daha hızlı ve emzirme sürecinde sil temizle derdi olmuyor krem gibi eğer hazırlık yapıyorsanız hastane çantanıza mutlaka gümüş göğüs kapağı ekleyin güzel anneler