Sedefcann08 [bilinmeyen] size ne peki soruyorum hoşunuza gidiyor demekki yeni gelin neslinin tavırları konusma sekilleri sizlik bir durum var mi goremedim ben konunun ne olduğunu lutfen bastan beri okuyun ailelere edilen beddua ve küfürlerden bahsediyoruz burda girip girmeme olayi etiketlere meselesi deil once konuyu ogrenin yorumunuzu sonraya birakin
Sedefcann08 Her kim olursa olsun düşüncemi yazmak istiyorum evlenmis ise kusura bakmasin ailesine katlanmak zorunda saygı gostermek zorunda zamane gelinleri istiyorki meclisten disari sözüm tabiki aman kocam benden baskasina ilgili olmasin anasini bacisini sevmesin akrabalar bizden uzak olsun modunda evime kimse gelmesin kalmasin ben dünde dile getirdim bu posta yazmaktaki amacim benim babam yok ailemde cok kayiplarim var ölüm olarak ...kotu dahi olsa bu aileye muhtac insanlar var küfür etmek babaya kaynanaya beddua etmek ne demektir ya bir bayana yakışıyormu yarın öbürgün aynilari kendi baslarina gelecek yarina sag cikacaklar mi belli deil bunu düşünen yok 28 yaşındayım cokta büyük birisi yasam tecrübeleri olan biri deilim ama karsi tarafin robot deil insan oldugunu bilen kafadayim
Sedefcann08 [bilinmeyen] bu sekilde tepkisiz kalındığı için zaten çeneleri coştu herkesin iyice cikini cikardilar buranin asil size ne yani kusura bakmayinda cok memnunsunuz demekki anlatmak istedigimiz olayi halan faha kavramis deilsiniz
Mevsen En gereksizlerden biriside 'eşimi uygunsuz video izlerken yakaladım napmalıyım sorusununa' ' Sonucta seni baska bi kadınla aldatmamıs tensel bsey yok bence bu kadar dar görüşlü olmayın bunu her erkek yapıyor ' diyenler Biz toplum olarak hayamızı ahlakımızı büyüklere olan saygı ve sevgimizi kaybediyoruz eşlerin bu tarz seyler yapısına yapsın normaldir diyoruz kaynanamıza lanetler okuyoruz Kadınlar olarak birbirimize şer sacıyoruz Bence Allah bize sabrediyor , Bi silkelenmemiz lazım ama cok zor bu kafalarla ...
Sedefcann08 Mevsen zor tabi canim suanki nesil ile ilerlemek mümkün deil bir egitimci olarak diyorum bitik vaziyetteyiz
Deletedmom18 Proğram da amaç kalmAdı gece girdim programa bayanın birisi kuzeninden eşini kısksnıyor açık saçık giyiniyormuş ne manyaklar var bilmiyorum acaip kızdırdı beni bu zihniyetler çocuk yetiştirecek Nefret ettim İnan’ın artık
Sedefcann08 Deletedmom18 hic sorma uyar oki kuzenini hal ve tavırlarından rahatsiz isen deil mi kocandan ne istiyon hepten erkekleri düşman bellediler
Meyland Deletedmom18 dimi biz kuzenleri kardeş görüyoruz ama malesef annesinin diz kapağından tahrik olan adamlarla bir arada yasıyoruz. Ne acı. zihniyet meselesi işte. Beynin namuslu olacak en önemlisi...
Deletedmom18 Sedefcann08 sormayın şimdi bana sardılar hakaretler terbiyesiz diyorlar Azmi’ne şikayet edin uzaklaşsın diyorlar
Sedefcann08 Deletedmom18 okudumda bunlar epeyi saçmalamış yaa adi üstünde kuzen ya kötü bilr.olsa burda yazılırmi bu hiç
Sedefcann08 Deletedmom18 o deilde biri post acmis ona cok acidim içim gitti ya cunku aynisi bizim cevrede var demekki baska da varmis adam kadini muaneye götürmüyor ne gerek varmis diye ya dur etiketliyim seni de bak
Deletedmom18 Meyland aynen canım ben şaşkınlıkla okuyorum böyle şeyleri diyecek birşey bulamıyorum artık 😒😒😒