Beyzanur138 Asiyes valla bende girecektim ama temiz havuz bulmak zor hep kirli enfeksiyon iltihap kaparım diye bende girmedim
Elsu26 Asiyes ben de korktum normal zaman da bile tehlikeliymiş denize girdim ben de imkan varsa denize gidin 😊
Mltm88 Asiyes Doktorum gir demişti girdim bende..Şükür sıkıntı yaşamadım.Tatile gidip girmemek işkence olurdu😍😍
Denizyildizii Asiyes tertemiz havuzdan ayrıca havuzda bizden başka kimse olmamasina rağmen enfeksiyon kapmış biri olarak asla önermiyorum. Ne kadar temiz olursa olsun kullanılan kimyasallar da enfeksiyona yol acabiliyor.
Maece Asiyes Ebem tampon takarak girebilir sin sorun olmaz demişti bana hatta Almanyada yaşıyorum ben, göle girdim,sorun olmadı :)
Nisaanuur Ben girmiştim havuzun temiz olduğuna inanıyorsan gir demişti doktorum ama tercihleri daha çok Deniz tabi
Hatice-Cihan Asiyes valla bende yeni geldim tatilden 5 aylık hamileyim girmedim havuza denize girdim mikrop kaparım diye cesaret edemedim
Altinkizlarmom Asiyes kesinlikle girmeyin derim tuzlu sistem de olsa girmeyiniz klorluysa hiç, havuz temizliği dip süpürme ve ilacını tazelemedir bebiş için çok riskli havuzlar. Ben kendi kişisel havuzuma dahi girmedim tuzlu sistem de olmasına rağmen enfeksiyon kaparsınız doktorunuz da tavsiye etmeyecektir.
Asiyes Hepinize çok teşekkür ederim benimde başta düşük riskim vardı cesaret edemedim , fikirleriniz öok değerli , allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
-Arya- Asiyes Ben 1 hafta boyunca girdim. Havuz temizse, çıkıp direk kurulanabileceksen bir sorun olmuyor 🌸