Balbeby Kızlar Kırıkkale’de yaşayıp tıpa giden varmı doğum konusunda nasıllar odalar nasıl sezeryan olan varmı tipda 24+6 olduk özele gidiyordum tipda devam etmeyi düşünüyorum gidip memnun kalan varmı🩺
Lulikli Balbeby canım danışmadan rica et belki odaları gösterirler. Benim gittiğim hastahanede doğumuma çok olmasına rağmen örnek bir boş odayı gezdirdiler bana
Flower-890 Ben ilk gebeliğimde hep tıpa gittim orda doğum yaptım Sezeryan.. şimdi ikinci yine oraya gidiyorum..
Flower-890 Odaları üç sene önce iki kişilikti normal oda virüs yoktu çünkü şimdi nasıl bende bilmiyorum 🤷🏼♀️Şimdi öğretim üyesi bölümü var haberiniz vardır Cemile sayan doktorum da hastaneden tabiki memnunum doktorumdan da
Flower-890 Özelde ne kadar ödüyorsunuz ayrıca bide tahlil için ödüyorsunuzdur öğretim üyesi randevusu alırsanız özel sayılıyo 180 TL ücreti var tahlil vs. Ücret alınmıyor
Flower-890 İçiniz rahat gidebilrisiniz dediğim gibi öğretim üyeleri var özel sayılıyor onlardan randevu alabilirsiniz
Flower-890 Tıpta da normal poliklinik var bide öğretim üyesi kısmı benim erken doğum riskim olduğu için ücretli olana gidiyorum daha iyi ilgileniyolar tahliller için de para ödemiyorsunuz zaten
Flower-890 İnternet üzerinden alınıyor diye biliyorum numarayı arayınca öğretim üyesi seçeneği çıkıyor zaten gidip muayene olduktan sonra numarasını veriyor doktor haber verip gidebiliyorsunuz sonrasında😊
Balbeby Flower-890 canım yine ben rahatsız ediyorum Cemile hoca için randovusuz gitsem bakarmi birde sen hangi numaradan ulasiyorsun doktor hanıma