Gokyuzum1 Elzey erkek gibi dedi ama kesin demedi 😂 bekliyoruz bakalım ne olacak günler de geçmiyor ki 😏😂
T_ak Henüz net değil 12 haftalikken kız gibi ama daha küçük belli değil dedi bakalım 14 eylül randevum var netlesir muhtemelen😊
Fabulousmom Haftada bir çıkıntı var ama erkek diyemem dedi kızda da oluyor ilk başta o çıkıntı dedi 😁 sağlıkla gelsinler de 🤲🏽🥰
Mervissss 25 mart görünüyor doğumum. Cumartesi randevumuz var bakalım tahmın edebilecekmi doktorum . 11+4 üz ☺️
Fabulousmom Eylul2797_ yarın devlet hastanesinde randevum var bakalım o birşey der belki. Özeldeki emin olayım öyle söylicem dedi
Fabulousmom Eylul2797_ valla bilmiyorum ki ben ara sıra devlete gidiyorum farklı bir göz baksın diye. Çok Hakim değilim olaylara 😢 sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize Rabbim 🤲🏽❤️
Eylul2797_ Fabulousmom ben kızımda 7 aylık olmustum hala söylemiyolardı sonunda özele gittim ögrendim oglumda 12 haftalık tı. Özelde kesin erkek dediler yinede doktordan doktora degisir devlettede iyi doktorlar varda sasına denk gelitde
cherrysu Elzey 14+4 olduk biz de. 12.haftada doktorum erkek demişti, bir sonraki kontrolde göstermedi kendini. 2 hafta sonra kontrolumüz var bekliyoruz bakalım tamamen netleşsin diye 🤩😁