Sevdamiray Fatma7666 bende annemi getirttim kadın 1haftadir burda herkesi yanılttı doktor bile gelir dedi ama yok 😕inşallah en yakın en hayırlı zamanda doğarlar 🥲keşke bu gece doğsa sabah kucağımda olsa diye uyuyorum hep
Fatma7666 Sevdamiray Bende annemi getirdim köyden garibim bir hafta kaldı gelmedi inşallah sağlıkla gelsinler 🥰🤲
venuss 39+4 şimdi kontrolden geldim yok yok yok sancı falan çıkmadı. Napıcaz ya ne zaman gelecek minnaklarımız 😄
bebegimin-kokusu21 Deletedmom93428 doğum yaptım canım elhamdülillah sen de son durum ne bugun kontrolun vardi🥰
Deletedmom93428 bebegimin-kokusu21 yaa Allah analı babalı büyütsün inşallah canım benim ayağına taş gözüne yaş değmesn bebişin😍😍ben de hala aynı sancı yok açılma da 1 cm 🤷♀️🤦♀️
bebegimin-kokusu21 Deletedmom93428 Âminnn canım inşallah sen de en kısa zamanda hayirla sağlıkla yavruna kavusursun🥰
Fatzeymir Haftamıza girdik aksilik olmazsa pazartesi kavuşuyoruz oğlumla 🥰💙 belim ve özellikle özel bölgemde ağrılarım oluyor ama az kaldı sabrediyorum 😇 Fatma7666
Sevdamiray Fatma7666 aynen annem geleli 1hafta oldu inekleri felan var babam da yok yengem bakıyor sağolsun 😑