seri_53 Seda6019 yaaa bende şimdi öyle cic bebe süt felan öyleceviz badem muz kadar peyniri yiyip sol tarafıma uyuyorum süt sürekli içmeye çalışıyorum
Emine_clk01 Seda6019 balık yağı kullandım ben ekstra kuruyemiş tükettim süt muz ceviz yumurta kaşar günlük olarak et 1 haftada 500 gr aldı
seri_53 hilal20gcm ben en son 33+6 da gitmiştim 2200 du ama doktor.cok normal ilerliyor dedi zaten minyon bebe dedi biraz daha kilo alması iyi olur dedi
seri_53 PurpleTail 😁😁😁 ayy çok güldüm baba yada anne büyükse öyle yaa bizim boylarımız.cok büyük degik bize çekmiş bebe
PurpleTail seri_53 ahaha aynen genetikmiş, hamileliği 7 kg ile bitiriyorum oğluş 3.500 gr şuan ne bulduysa yiyor adam nolcak bilmem gerci yarın doğumum var heralde bıyıklı sakallı birsey çıkıcak.☺️
Busraya seri_53 ya inanın bunlada alakası yok benimde eşiminde boyu uzun ama bebeğimizin boyu standartlarda ilerliyor anlamadım bende
catlover1 seri_53 35+5 de bebeğimin kilosu 2830 gr idi 36+6 tekrar gideceğim hep önde gidiyordu şuan haftasiyla tam uyumlu dedi doktorum
49411995 seri_53 35+4 de 4 kg idi 🤦♀️ Özellikle yediğim bişey yoktu hergün yumurta bal tereyağ artı ilaçlarımı zamanında içtim yani kısacası sabah kahvaltımı ve akşam yemeğimi sağlam yedim 🤣