Gzdczdl Arkadaşlar 33+1 im bir hafta önce kendimi üşüttüm denize gitmiştim. Geldim akşama ishaldim. Ertesi gün hafifleyecek gibiydi. Kan sulandırıcı iğne vurulmaya başladım. Bu bir hafta boyunca türk kahvesi yedim muz yedim haşlanmış patates yedim ama ishalim kesilmedi. Gün içerisinde wc ye koşarak gitmiyorum günde 2 kere çıkıyorum belki ama ishal şeklinde oluyor. Sizce neden yorumu bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi?
oznurack Gzdczdl hamilelikte herşeyimizin hassas olduğu gibi bağırsaklarımızda hassas normalde etkilenmeyecek şeylerden bende etkileniyorum bu sorunları yaşıyorum ve doktorum bana pilavı lapa şeklinde ya bol bol yoğurt ye periyodik olarak beslen dedi tavsiye ederim…
balbocegim27 Gzdczdl canım 31+6 yim bende ishalden öldüm su gibiydi resmen evde geçmesini bekledik yine aynıydı en son acile gittim covid bölümüne aldılar test yaptılar falan kan idrar aldılar bide serum taktılar serumdan sonra bide evdeki yöntemler le biraz hafifledi en azından su gibi olması kalmadı yani karin ağrımda azaldı salgın varmış nero virüs mü ne dediler öyle bi virüs varmış millet hep bu şikayetle hastanedeymis
denizvebulut Gzdczdl gebelik döneminde hassalasan bağırsak floraniz bozulmuş muhtemelen. Bende sık sık bu sorunu yaşıyordum. Doktor tavsiyesi ile düzenli probiyotik kullanmaya başladım. Hem bağışıklık sisteminiz güçlenir hem de gebelikte probiyotik kullanımının anne ve Bebek sağlığı üzerinde pek çok olumlu etkisi var.
Gzdczdl balbocegim27 ishalden başka bir şikayetin varmıydı ? Birde hamileyken serum takmışlar sıkıntı olmuyor o zaman değil mi bana kaç kere çıkıyorsun günde diye soruyorlar 2 filan deyince kimse umursamıyor. Beni halsiz düşürüp koşa koşa tuvalete yetişecek tarzda değil ama sulu olunca ve geçmeyince tedirgin oldum .s
balbocegim27 Gzdczdl karın ağrısı ve bulantı vardi zaten kadın doğum acile gittim orda taktılar serumu oncesind3 bebeği kontrol ettiler ona gore serum taktılar
Gzdczdl denizvebulut bir 5 gün daha dişimi sıkıp muayenemde söyliyim diyorum doktoruma. Acil bir durum mu yoksa özelden yazıp mı haber vermeliyim?
Masiva Herhangi bir enfeksiyon veya bakteri durumu yoksa üşütmeye bağlı durumlarda ben 3 kaşık yoğurda 1 kaşık nişasta karıştırıp yiyorum. Birçok ilaçtan daha çok faydasını gördüm tavsiye ederim, çok geçmiş olsun 🤲🏻
Gzdczdl Masiva başta üşütme olduğunu düşündüm ama bu kadar uzun sürünce enfeksiyonda olabilir. teşekkür ederim bir deniyim nişasta yoğurt🙏🏽