Dunyabebek Ocakta doguracagim. Civilden 3 tane 5li takım , 3 tane tulum aldım tulumları çok beğendim kadife gibi kalın. 10 zıbın ve çoraplar aldım. Sizler neler aldınız? Yada alicaksiniz
Aysen3434 Dunyabebek ben ay sonu dogurcam suana kdr hersey yazlikti hic kislik cikmamisti alamadim dogru durust.. artik ciktiysa kisliklar bukezde ben cikamiyorum son ayim hemen yoruluyorum surekli idrar geliyor gezilmiyor. Mevsim acisindan sanssiz doneme denk gelmisim heryer sort tshirt takimlari ile.doluydu. son iki ayinizi dinlenmeyle gecirin bence tumnalacaklarinizi almis olun gun gectikce zor oluyor
Sevgi979 Dunyabebek kış bebeklerine normal penye giydirende var kadife giydirende bende cok kararsiz kaldim. Allah izin verirse benimde ocakta doğumum. Ama ne alicam bilmiyorum
goktugun_annesiii Dunyabebek benimde Ocak da doğumum olacak bende peluş tulum alacağım pofuduk patik çorap ayaklı pijama tarzı uzun kollu zıbın falan düşünüyorum 🤷🏼♀️
Handan_65 Aysen3434 Bide şey diyorlar 7.aya girince alın Ne olur olmaz Allah korusun bisey olur gibisine valla benim.cinsiywt belli olsn alacam elime toplu para geçmiyor Alıp kenara kiyacam valla hep bisey olacak diye beklersek ooo cidden bide pahali hersey
Aysen3434 Handan_65 kesinlikle dinleme kimseyi olacak olduktan sonra her zaman olur. Ben trendyolda favorilere atmistim alacaklarimi hep fiyatlari artan indirimdeyken almadigim alacagim zaman indirimsiz aldigim bir ton sey oldu. Yine sana zarar o bezler pamuklar nasil artti. Bence direk al yani beklemek gereksiz 1 parca bile alsan eline geliyor.
Siem Handan_65 Bende öyle yaptım Rabbım giydirmeyi kullandırmayi nasip etsin inşallah iyi düşünün iyi olsun Allahim bizlere bağışlasın yavrularimizi saglicakla inşallah
Aysen3434 Handan_65 ben cokgece kaldim 35. Bitmek uzere daha odasi gelmedi atabadi yok piyasada. Esyalari yikanmadi. Elim ayagima karismis vaziyette
Mucizem0405 Handan_65 Allah korusunda hiç öyle düşünmeyin. Hiç kimse ne olacağını bilemez doğumdan sonra yaşayacağınında kesin kaydı yok o yüzden yavaş yavaş herşeyini alın hem maddi olarak çok yük binmez bir anda hemde son zamanlarda ağırlaşmış olunuyor zor oluyor.