seym4 Arkadaşlar 8-9 haftalık hamileyim. Az önce kustum zorlanırken bi sıcaklık hissettim boğazımda ve kan çıktı. Sebebi sizce ne olabilir?
Hume-34 seym4 bende çok kusmaktan boğazım tahriş oluyordu kan geliyordu Allah ın izniyle bişey yok doktorunda için rahat olsun diye gidince sor yinede o daha iyi bilir
Mom62266 seym4 ben de sürekli kusarken kan kusuyordum artık tahriş oluyor yara oluyor bi zaman sonra geçiyor
Melek3 seym4 aynı sorunu bende yaşadım nerden baksanız 20 . Haftaya kadar o kadar çok istifar ediyordm ki tahriş olmuştu doktora gittim hiç bir sorun olmadığını söyledi o ara enfeksiyon gibi sorunlarım vardı yinede bir danışın kendi doktorunza
seym4 Dilekcnkn Hume-34 Mom62266 Cevaplar içimi rahatlattı teşekkür ederim ister istemez tedirgin oluyo insan. Şu an bu kan kusmadan dolayı bağrım boğazım yanıyo çaresi var mı nasıl geçecek uyuyamıyorum da ..
Hume-34 seym4 sen kustuğun sürece hep tahriş olcak çok şükür prilam yazdı doktorum geçti boğazımda düzeldi boğazınız çok acıyorsa yumuşasın diye pemkez biraz yada bal yiyin belki yumuşatır ama kustuğunuz sürece hep tahriş olucak
Handan_65 seym4 Acile git serum taklalar kendine gelirsin Ben haftada 1 seruma giidyodm bisey yiyemedigim gibi taketten dusuyodum
Melek3 seym4 serum o kadar iyiki ordan çıkınca ne bir ağrı ne bir bişi bebek gibi oluyon serum taksinlar sana 😅
Mom62266 seym4 aynısını daha 1 hafta önce yaşadım böyle ses tellerim kısılmıştı artık uykunun u sunu bilmezdim zamanla kendi geçiyor ben bir şey yapmadım ara da sıra da ağzıma kan tadı geliyor yara yaptı heral de ama zamanla geçiyor