Hume-34 cinardefnemoms yazdım bir kenara değişik güzel az bulunuyor bitek nevra serezli diye bir oyuncu isimi biliyorum onun dışında kimseden duymadım hiç yazzzdım 😂❤️❤️ Teşekkür ederim 😍🙏🙏
ogrencianne35 Hume-34 kızımın adı Lalin al yanaklı al dudaklı eski dilde yakut kırmızısı anlamı birde lalin çiçeği var bir kızım daha olursa onun da adını Lilya koyacağız zambak çiçeği 🙏
Hume-34 Civcikveannesi çok güzel sağlıkla gelsin İnşaAllah ❤️🙏bende isim bulamıyorm belediye dağıtmış gibi herkeste aynı isimler Var bende çareyi buraya yazmakta buldum İnşaAllah bende bulup karar veririm en kısa zamanda😭😂❤️❤️🙏
HollyMolly Ya ben yeni nesil isimlerdendi Mine, inci, Pelin, nehir gibi isimleri çok zarif buluyorum :) hiçbir zaman modası geçmez…
Buke88 Hume-34 kızım olsa Asel koymak isterdim.. arapça kökenli bir isim Bal demekmiş :) fikir olsun, sağlıkla gelsin Bal kızın 🌸
Vildan23 Hume-34 Merhabalar bende 25+1 haftalık hamileyim 🙈🐣 cinsiyeti kız biliyorduk ve isim olarak Asel Eva istiyordum ki sonradan cinsiyetin erkek olduğunu öğrendik😁
Prensesannesi27 Asel ismi çok manidar olur soyismi ile uyumlu olduğundan 😄😄 ama ben Vera, Hüma, Berra, Verda, Hale isimlerini beğeniyorum.. bizde iki ay sonra kız bekliyoruz aynen çok kararsizim henüz beğenemedim
Guls62 Benim ki de kız olacak bende çok kararsızım Dalya ismi ilk çok hoşuma gitmişti ama netleştirmedim daha kafamda anlamı da güzel yıldız çiçeği demekmiş 😊