BirMucize2015 Selam kizlar, 7 eylül beklenen adet günüm az önce tuvalet kagidina cok acik renkte kahverengimsi bir akinti geldigini farkettim. Adet sancim veya herhangi bir kasik agrim yok. Niye olur bir bilgisi olan varmi ?
Seymaayyy BirMucize2015 adet günlerimiz bazen değişebiliyor adet sökülmeye başlarken başlangıç lekesi olabılıyor kahverengide adetten sayılır :)
58ee BirMucize2015 normalde benım adet öncesi hep olan bişey 17 Temmuz da adet günümdu öncesinde de geliyordu olmadım test yaptım çıktı yanı adet öncesi bütün belirtimi yaşadım umarım güzel haberler alırsınız 🥰
Zero0 BirMucize2015 aynısı bende de oldu test yaptım pozitif çıktı ve hala daha devam ediyor bugün kadın doğumcuya gidicem .sizin de bi test yapmanızı öneririm
BirMucize2015 Seymaayyy 58ee Fulya01 Zero0 Sanirim hastalandim kizlar, sabah uyandigimda normal bi sekilde kanamam oldu bütün gün sadece 2 ped degistirdim ama suan aliskan birsey yok tuvalete girip sildigimde koyu kahverengi akintim oluyor sadece. Adet bitis döneminde oldugu gibi anlicaginiz 1 gün hastalandim sadece 🙄
Fulya01 Bence hamilesin gogus agrin varsa bak canım bencede öyle oldu SUANDA 36 HAFTA hamileyim inşallah hamilesindir yarın olmazsin kan testi yada erken gebelik testi al 2 günde olmazsan
BirMucize2015 Fulya01 canim yerlesme kanamasi lekelenme sekiinde oluyor diye okudum benim baya kirmizi renkti gün icerisinde vede adet gibiydi
Fulya01 BirMucize2015 canim herkeste farklı oluyor benimki adet kanaması gibi oldu ve idrale her çıktığımda afedersin klozet kan dolu oluyordu