Fulya01 Yusuf566 Bende hepsi cikti Çin takvimi diğer takvimler Cift sayı ise dogum tarihin misal 1995 Çocuğunda 2021 doguyorsa kız Eğer sen 1995 olup Çocuğunda 2022 ise erkek bu doğru cift olunca kiz Tek ise erkek 🙏🙏
Aag06 Zelihaa123 senin ve esinin dogum tarihini gun ay yil olarak yaz bana birde son adet tarihini yaz hesaplayim
Aag06 Zelihaa123 vsgzbzgzbsv😂😂😂😂😂 allah seni napsin yaaaa bende erkek istoyordum kiz dogdu valla napayim 😂😂😂😂 cin takvimi zimbirtisi eekek diyordu tutmadi 2.ye eekek olur insallah saglikli olsunda yeterki 😂
Aag06 Zelihaa123 allah gonlune gore versin insallah 🥰 ayyy cok guldum ama gece gece yaaa kiz cikti erkek istiyodum diye 😂😂😂
Zelihaa123 Aag06 napim yaa normalde kiz cok isterdim hamile oldugumdan beridir bi erkek sevdam basladi 🤣
Aag06 Zelihaa123 bende ben kendimi bilsim bileli erkek cocuk hastaligi vardir bide kizim falan olursa abisi olsun diyede ilki erkek istemistim olmadi neyse aerik 2.ye diyorum 😂
Aylinbarlass Yusuf566 bn hamile kaldiktan sonra baktim erkek yaziyordu ve oglum oluyor belki şanstır bilmiyorum 🤔
Hsrt1 Yusuf566 cin takvimi, yüzük testi, bicak makas testi hepsini yaptim ama hic biri bende tutmadi.