Esraengin06 Ygtm44 özele gidiyorum ozeldeki doktorum çok pahalıya geliyorsa sağlık ocağında yazdirip daha uygun alabilirsin dedi ve öyle yaptim
Vino_2210 Dygrd malesef canım durumumuz bu Allah yardımcımız olsun. Ben çözümü kızılay da buldum. Varsa bulunduğun yerde dene. Ben 60 TL muayene veriyorum bir normal bir kontrol ücretsiz giriyorum. Hangi şehirdesin bu arada?
piinaarr Ygtm44 sağlık ocağındaki doktorunuza yazdırabilirsiniz acil servisteki kadın doğuma yazdırmıştım bir defasında ben yazmıştı sağ olsun iğneniniz azaldığında tedbirinizi alırsanız zorlanmazsınız bence bitmeden hep üstüne eklemeye çalışın
piinaarr Ygtm44 isterseniz 30 isterseniz 10 günlük veriyorlar elinizdeki pıhtılaşma raporunu kadın doğum doktorunuza götürün size rapor çıkartsın tc ile istediğiniz eczaneden ücretsiz alırsınız bizim eczane bitmeye yakın arıyor eve bile bırakıyor sağ olsun parayla almayın ücretsiz almak varken yazık günah
Smyrayldrm Ygtm44 canım raporun varsa yazılıysa saglık ocagı hekimi yazıyo benımkı doktorum 5 mayıs 2022ye kadr rapor yazmıs bende ozele gdıyrm hekiminine yazdorabılırsın ddı paradan cok pahalı cnm
Gul2808 Dygrd bulundugun yerdeki sosyal yardımlaşma ya git sağlık güvencem yok de hamile olduğunu söyle yeşil karta başvurmak istiyorum de hemen yeşil kartlı olursun
burcunlu Ygtm44 aile hekimine git canim ben surekli aile hekimime yazdiriyorum 10 gunluk yani 1 kutu aliyorum her 10gunde bidaha yazdiriyorum rapor icin ugrasmadim hic
balbebek412 Ygtm44 doktorunuzun size 9 aylik rapor cikarmasi gerekiyordu, aile hekiminde de yazabilirsiniz. Eger raporsuz ise ucretle alirsiniz. Ama illa kadin dogumda yazmaniza gerek yok, aile hekimine gidin.
AhahHbzhz Ygtm44 ben raporunuz yok sandim raporla yazdırmaya gerek olmadan alabiliyoruz eczaneden yanlış anlamışım:)