Omerhatice Gulenay1234 her ikisininde zorluğu var birinde önce sanci çekiyorsun, diğerinde ise sonra.. Ben mesela ikisinide tatdim.. İlk dogumum normal ikinci 2 buçuk ay önce spinal sezeryan oldum ikiside çok rahat geçti ☺
mommasBoys Gulenay1234 ilk bebeğimde normal doğum yaptım, tabiki ikisininde zorlukları var ama sezaryen sonrası ağrıyla normal doğum sancısı kıyaslanabilir mi bilmiyorum pek sanmıyorum 🤷🏻♀️
Ask_hosmus Gulenay1234 benim ilk doğumum sezeryan oldu 2. Doğumum normal oldu ve ikisini de denemiş biri olarak normal candır diyorum harika bi şey sezeryana göre mükemmel bişey hem his olarak hem sağlık açısından hemde ayaklanma konusunda gerçi herkesin bünyesi farklı canım vücudun hangi doğum şekline uygunsa onu yap doktor sezeryan derse ısrarcıysa eğer başka doktora da görün derim çünkü benim ilk doğumumu yapan doktorun sezeryancı bi doktor muş onu anladım çatın dar demişti bana sezeryan ol demişti bende tamm demiştim cahillik işte 2. Çocuğuma hamile kaldım bu sefer ssvd yapmak istedim doktor doktor gezdim inanrmısın ve ssvd yaptım hiç te pişman değilim hakkında hayırlısı olsun herkesin😊
Gulenay1234 Omerhatice maşallah ben genel anestezi oldum baya zorluyordu hemen kalktım ayağa ama çok acılı bir süreçti normal doğumu bilmiyorum ama çatı muayenesinde az çok neye benzediğini anladım gibi bir şey ilk doğumumdu
Duruliyaninannesi Bence iki doğumda zor ama normal doğum yapan normal doğumu sezaryen doğum yapan sezaryen i bilir herkes kendi çektiğini bilir yani bana gore hic birşey suni sancıya benzemiyor omrumden omur gitti 10 gunde sakat gibiydim normal doğum dikişlerinden
Gulenay1234 mommasBoys ben genel anestezi ile doğum yaptım narkozdan uyandırıldıktan hemen sonra komple vücudumdaki bütün dikişlerim acısını canlı canlı dikmişler gibi hissettim mide bulantısıyla birlikte ve anestezi etkisinde bağırmaya başladım acıdan ellerim kıpkırmızı olmuş yatağın kenarlarını kırıyormuşum narkozun da etkisi varherkes bana bakarken tüylerim diken diken oldu dedi bi onu hatırlıyorum can çekiştim resmen hayatımda böyle bir acı da asla yaşamadım yani bende normal yapmadım ama bence herkes kendi yaşadığı acıyı bilir en zoru o der o yüzden bilemicez hiç bi zaman
mommasBoys Gulenay1234 kesinlikle doğru herkes çektiğini bilir kişiden kişiye de değişiyordur eminim. Allah kolaylık versin cümlemize öyle ya da böyle hayırlısıyla kavuşalım evlatlarımıza
Mltm88 Gulenay1234 Soruyu yanlış okumuşum..Hangisi diye soruyorsunuz sandım:) Bence sezeryan daha kolay☺️☺️
buiyimi Gulenay1234 normal dogum yaptım dikisimde coktu hastaneden çıkarken yürüyemiyordum cok kötüydüm dikişler 3 haftada ancak düştü 3 hafta yattım neredeyse