22anne33 Yaggmurayse Bizde 35 olduk ☺️ Artık çok zorlanıyorum belim ağrıyor uyuyamıyorum, her dakika tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum, mışıl mışıl uyumayı çok özledim 😞
minikprensimmm123 Yaggmurayse Mide yanmaları sancılar la geçiyor canım bebişin hareketleri nasıl benim ki bazen çok güzel hareket ediyor bazen de yavaş yavaş
Dilekcnkn Yaggmurayse 34 haftalığım mide yanmam çok nadir ama uykusuzluk beni bitiriyor artık gece 4-5 ancak yatıyorum döne döne
Yaggmurayse 22anne33 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende uyuyamıyorum gerçekten gece 6-7 kere tuvalete kalkıyorum 🤦🏻♀️
Yaggmurayse minikprensimmm123 Çok şükür baya haraketli belli saatleri var sanki düzenli haraket ediyo ☺️
Dilekcnkn Yaggmurayse Aminn ya birşey sorucam şimdi oğlum hareket ediyor baya ama sanki böyle birşey akıyor benden az önce baktım ama akıntım var sadece sizde de öyle oluyor mu sanki idrar kaçırıyorum anlamadım
kirpapatyasi4 Dilekcnkn Bende de aynı sorun oluyor ve akıntım başladı yumurta akı gibi yoğun . Geçen doktora gittiğimde enfeksiyon yoktu tahlilde neden olur bu akıntı
Dilekcnkn kirpapatyasi4 Benim temmuzda yoktu enfeksiyon sol tarafım ağrıyordu baya Ağustos ayında verdim enfeksiyon çıktı akıntı normal hep gelir benimde hep sarı şekilde yani