22anne33 Bilmiyorum ki en son onu yedim 1 saat sonra ağrı olmaya başladı sabaha kadar direndim sabah 6da hastaneye gittim serum filan yaptılar. Dün gece bile ağrı devam ediyordu. Doktor yediğin bir şey dokunmuş bağırsakları bozmuşsun dedi.
yamacinannesii Brisii ben yiyorum sosunu az koyuyorum bir problem yaşamadım hatta sık sık yiyorum yani çünkü yediğimiz bi çoğu ürün sağlıklı değil maalesef tabi en güzeli hiç yememek
oykumoms Bende çok yedim ama tiktok izlerken karsima cikmasi ve içinde kurtların yüzduğunu gorunce tiksindim asiri
ecemsmom AseLenaMom hahaha bunu gördüm ilkten ıyy dedim bence tarihiyle ve saklama şeyinde bi problem var bugüne kadar hiç görmedim 🙈 🤣🤣
ecemsmom AseLenaMom sosyal medyada gördüğüm herşeye çok inanmıyorum 😂😂 yarın gider alır içine bi tane de ben koyarım hahaha
AseLenaMom ecemsmom Afiyet olsun😄 açıp yaparken kurt var mı diye baktığında ansızın ben aklına geleyim inşallah 😂😂😂😂
Manolyanis Brisii amaaan yeeee vallla ben hep midye istedim şindi kocaman lekesi var kızımın ye gitsin 1 paket iki hüp de bitiyo ztn