Melos17 Merhaba kızlar, 31 temmuzda regl oldum en son ve 17 ağustosta evlendim. Hala adet olmadım sizce gebelik var mıdır?
Civcivim_34 Melos17 olabilir canım benim de 18 Ağustos adet tarihimdi 1 Eylül düğün ama hasta olmayıp hamile kalmıştım 2 yıl öncesi yani ☺️ Oğlum şimdi 15 aylık bide ikinciye hamileyim 🙊
Aylaa_ Melos17 merhaba canim. Ben de evlendikden sonraki ay adetim 8gun sonra oldu evlilikten sonra oluyomus boyle. hayirlisi olsun insAllah🧡
cyln_hnm Melos17 normalde adetleriniz düzenli miydi? Adetiniz gecikmeden test yaptıysanız çıkmayabilir geciktikten sonra yapmanız lazım
Zeyyyn Melos17 gebe olmasanız bile şehir değişikliğin3e bağlı hava değişimi stres vs olduysa ileriye gidebilir adet tarihi
Melos17 Civcivim_34 31 temmuzda oldum en son aya göre 6 gün geçti ama hamilelik uygulamasına göre 12 gün geçmiş oluyor 26 27 si gibi olmam lazımdı yani
Civcivim_34 Benim testler hiç ya yanılmadı gecikince test yaptığım oluyordu negatif olunca bi kaç güne hasta oluyordum
Melos17 Civcivim_34 regl için belirtileri de yok karın ağrısı sancı veya karın şişliği çevremdekiler gebe olabileceğimi söyledi
Civcivim_34 Melos17 gebe olsan da adet belirtileri gibi oluyor ama katın ağrısı kasık ağrısı ben de aşırı vardı kesin hasta olucam diye beklerken hamile olduğumu öğrenmiştim
Civcivim_34 Melos17 beklemenize gerek yok bence zaten geçmiş adet gününüzü varsa kanda kesin çıkar yani