biroglanannesii İdrarım gebeliğin başından beri koyu renk ve kokulu ayrıca o kadar çok akıntım var ki şeffaf su gibi akıyor . Bu durumu yaşayan var mı ? Akıntı olayından rahatsız olmaya başladım artık …
Gnskz biroglanannesii su tüketimin az olduğu zaman oluyor genelde veya çay içtigin zaman bir de suyu cok tüket oyle analiz yap bence
Eylul_53 biroglanannesii benimde öyle canım istersen bi sağlık ocağında idrar testi yaptır bende idrar yolu enfeksiyon çıkmıştı
Cemtur biroglanannesii benimde gebeliği itibari ile akıntı ve idrarda kolu oldu hep. Gebelikte enfeksiyon oluyormuş az da olsa sıfırlanamıyor sanırım. Dahiliye doktorum enfeksiyon gebelikte normal dedi. Kadın Doğum doktorumun verdiği sprey ve fitil kullandım. Akıntıya fitil iyi geldi ama onuda ben hergün kullanamadım
Melismercan Benim de son 1 aydır bu idrarım sarı ne kadar su içersem içeyim ve kasıklarımda ağrı oluyor resmen hareket etmekte zorlanıyorum iltihaptan şüpheleniyorum 😞
Damladzdslk Bende de aynı sorunlar var problem etmiyordum ama siz böyle deyince bende bı panikledim açıkçası kontrolüme de daha var bı saglikocagina gidip danışıp idrar vereyim en iyi si cunku kasık ağrım geçmiyor idrarımda koyu canımı sıktı