Yas35 31+2 yiz biz de 30 haftalıkken 1400gr 40 cm. Küçük dedi doktor. Kıyafetlerini hazırladım. Beşiği kurduk. Çanta için bi kaç eksiğimiz var. Hediyelikler ve oda süsleri konusunda memnun kaldıģınız siteler varsa fikir alabilirim. Kendim yapmak istiyorum ama malzemeleri nerden alabilirim? Neler yapabilirim onları araştırıyorum.
Kevsersepettttt Yas35 bende herşeyini kendim yaptım İstanbul’da olduğum için Eminönü’nden aldım nerde oturuyorsunuz acaba hatta fikir olsun die inst dan atabilirim Size Kevsersepett olarak geçiyor Adım bi kaç sayfa var onlarıda atayım ordan alın bakın isteseniz
Senasehr EnginMelikeTrkeri benim kasılmalarım çok oluyor salı günü kontrolüm var bakalım ne diyecek 🤷🏽♀️🤗
RabiaYrkAcar Senasehr buraya tekrar yazar Ç mısınız ne dediğini doktorun bende 31+5 deyim çok kasılmam oluyor
RabiaYrkAcar 31+4 de kilosu 1890 dı normal bebekte kilolu ne zayıf bir hafta önden gidiyor dedi bemde kızım 40. Hafta 3720 doğdu onun o dönem haftası ile karşılaştırdım kızımdan daha kilolu oğlum şuan ☺️