Sedai- Kızlar 19+0 olduk kızımla. Yalnız 1-2 haftadır sol bacağım çekiyor. Aranızda yaşayan var mı bu durumu
Tugba603447 Sedai- geçmiş olsun canım inşaAllah huzursuz bacak sendromu degildir çünkü böyle bir şey yok bildigin bütün işkenceleri unut bir de ilerlerse gece gündüz uyutmuyor beni
Deletedmom9823 Sedai- kızılay erzincan maden suyu tüketin günde bi tane eğer düzelmezse doktorunuz büyük ihtimalle magnezyum yazar
poyrazinannesi3547 Sedai- bende 22 haftalık hamileyim kaç gecedır ağlayarak uyanıyorum birden kramp giriyor bacagıma o an masaj yapınca düzeliyor ama çok canımı acıtıyor magnezyum yazdrdm umarım iyi gelir szde söyleyin doktorunda
Belinay02 Bende 15+3 haftalık hamileliğimin başından beri kol ve bacaklarımda ağrı var halsiz ve güçsüz hissediyorum ayaktayken bile yoruluyorum
Deletedmom9823 Sedai- bide maden suyuyla takviye yapın ama kızılay erzincan olsun onun mg oranı çok yüksek
Hifaefraimm Sedai- bacakta kısalma hissimi yanlış anlamadım dimi bunu yaşayan birini daha görmüştüm gebeyken