Dilarasutoprak41 Kızlar 30+4 2 cm açıklık var yatış verdiler nolur dua edin bebeğim biraz daha dayansın
Semakacan Dilarasutoprak41 inşallah zamanında gelir canım nasıl anladılar açıklığı alttan muayene mi ettiler
Dilekcnkn Dilarasutoprak41 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah zamanında alırsın bebeğini kucağına
mutluugizz Dilarasutoprak41 Allah ım vaktinde doğmasını nasip etsin 🤲🏻 ciğer geliştirici iğne vurdular mı
Emelg Dilarasutoprak41 canm benmde 35 de hem kanaldaydı hemde 1 bucjk 2 civarı açılma vardı yatış vercekti sancı olmayınca yatmadım. Ama 40 da doğdu kızım inşAllah seninde bekler içini ferah tut
Mehfam10 Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşmayı nasip etsin canım dualarım seninle Allah yardımcınız olsun inşallah
Ilkayy Dilarasutoprak41 inşalalh zamanında gelir canım. Açıklık olduğunu nasıl anladılar Altan ulturosonla bakarak mı yoksa parmaklarınla mı baktılar
Birmelekannesi_38 Dilarasutoprak41 Bende 29 haftalık hamileyim bendede 2 cm açıklık var yatış yaptılar ciğer gelistirici vurdular niçin acilmaniz oldu
darkparadise Birmelekannesi_38 nasıl anladınız da gittiniz doktora acaba benimde bugün hafif sancılanmam oldu korkuyorum biraz
Birmelekannesi_38 ZumrutHanim Yoktu dün gece sağ kasık ağrısı çatı kemigi ağrım oldu yuruyemedim bugün acile geldim
Birmelekannesi_38 darkparadise Dün gece sağ kasık ağrısı çatı kemigi ağrım oldu yuruyemedim bugün acile geldim
Yenianneadayi2208 Dilarasutoprak41 Hiç stres yapma, hastanede sana güzelce ilaçlarını verecekler serum takacakalr.Allah ın izni ile de erken doğumun önüne geçecekler.Allah yar ve yardımcın olsun