Humeyrasmsk Kızlar şuan tam hasta olma zamanı gündüz sıcak gece serin aksamdan beri okuyorum herkes hasta bende dahil oksurmekten cigerim sökülüyor dikkatli olalim ilacta kullanamiyoruz kollayin kendinizi❤️
Taze1anne Humeyrasmsk bende de aynı şekilde öksürük yok ama halsizlik ve nezle gibi bir his var sabahtan beri. Çok tehlikeli havalar gerçekten ya 🤦🏼♀️ corona olmayalım Allah korusun da bunlarla atlatalım inşallah 🙏🏻
Bahar_kzlrmk00 Humeyrasmsk Malesef çok zor grip olması hamileyken 2 kat daha kötü burun tıkanması öksürük 2 hafta olacaktı hasta olalı artık bügün tam olarak iyim atlattım şükür diye bildim ama evde geçmesi için denemediğim çözüm kalmamıştı çok gecmiş olsun bütün annelerimize 🙏🏻
Humeyrasmsk Taze1anne Aynen bende koronadan korkmustum ama Allahtan sadece akilsiz basimin cezasini cekiyorum soguk suyla dus aldiktan sonra klima karşısında uyumuş kalmışım o günden beri de ölüyorum zaten. Allah yardımcımız olsun
Humeyrasmsk Bahar_kzlrmk00 aynen hamilelikten dolayı zaten nefes alamiyodum simdi sinüzitte eklendi evde sürünüyorum
Bahar_kzlrmk00 Humeyrasmsk bende de var sinüzit burnum tıkalı iken kaçkere tuzlu su yaptım ama işe yaramıyordu daha kötü ediyordu
Humeyrasmsk Alya33 Bi acile git dicem de bisey de yapmiyolar ki çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsın
Humeyrasmsk Bahar_kzlrmk00 eşim yalvardı yakardi tuzlu su cek burnuna acimiyo diye ama korkuyorum onu yapmaya yapmadim bende simdi de bas agrisiyla cekiyorum iste geniz ağrısını
Seda_nrr Humeyrasmsk eveeet ayaklarıda sıcak tutmak gerek 🥰 sabah karın ağrımı sancım var sandım geçmese doktora gidiyordum sancı dye 🙈 ama çorap terlik kombosu yapınca düzeldi