Yagmur00 SF06 nasıl bulamıyorsun bacım bol kesim bu suru tunık war ben almısım bekar Ken hala gıyorum hamileyim yine gıyorum hiç sıkma vb seyler olmuyo normalde kemerle kullanırdım sımdı gobeyımle tamam lıyıruz
SF06 DEFNE27 sen aldin mi hic kalitesi falan nasi netten daha once hic alisveris yapmadim ve aklimda hep bi soru oluyor
Zhraagk Bende bulamıyorum karnım şişti en son lcw dan uzun elbise buldum bol rahat rahat onu giyiyorum
SF06 Yagmur00 bende oyle yapiyodum ama her kiyafetim boldur suan yanlis yerlerde mi geziyorum napiyosam😂 bulamıyorum
nurunhayali Bende hamile pantolonu bulamıyorum ya boyum 1,75 bacak boyları kısa hep pantolonlar kapri gibi giyemem öyle 😢tesettürlüyüm bende
SF06 Yagmur00 ya bu ara düğünler var malum gorumcemin sonra teyzemin kizinin hal böyle olunca hem şık hem rahat seyler arıyorum bugun ankarada 15 yer garanti gezdik yok olsna esim dar diyo napcam bilemedim🤧
Petula Hic bise almadim eşimin tişörtleriyle idare ediyorum eşim sürekli söyleniyor giyme lutfen diye dedim sabret az kaldi😆😆😆