Garfield06 Hanımlar 33+3 oldum çatı ağrısından uyuyamiyorum kemiklerimin ayrildigni hissediyorum bebegimin kilosuda 32+2 de 2200 gramdi kilosuyla bir ilgisi var mi bu agrinin duramayacak gibiyim. Böyle agrilari olanlar hafiflemesi icib neler yapiyor aceba🙁
srparsln Garfield06 magnezyum kullanıyor musunuz? Kemik ağrılarını hafifletiyor. her gün bir tane sade soda için birde.
Busra_kr Garfield06 Bende de durum aynı yatarken sağımdan soluma dönemiyorum 😐artık bacak arama yastık alarak uyuyorum biraz olsun hafifliyor.
Emine_clk01 Garfield06 ben de 35+5 im benimde çatı kemiğim ağrıyor bebek kanala girdiği için oluyormuş kilosuyla alakalı değil yani
srparsln Garfield06 ben de 26 haftalığım şimdiden başladı bacağımı ayıramıyorum acıdan doktor magnezyum iç dedi başka yapabilecek bir şey yokmuş🥺 Allah yardımcınız olsun sizin de🤲🏻
Emine_clk01 ebru23 bacak arasının kemikleri ağrıyor sağa sola dönemiyorsun doğru düzgün resmen ayrılacak gibi
Garfield06 Emine_clk01 allah yardimcimiz olsun cok cok kotu bir agri biraz nane yagi surdum iyi geldi