minikkelebegimmmm 24 haftalık hamileyim 20′lik diş çıkarken biraz iltihap yaptı diş doktoru agumentin yazdı ama korkuyorum kullanmalı mıyım. Hamileliğinde bu durumu yaşayan var mı. Agumentin kullanan var mı ne yaptınız 😔herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum
bahtnurr1 minikkelebegimmmm her ilacın gebeliğe göre dozu varmış canım sakıncalı görse yazmazdı doktorun bence
Denizyildizii minikkelebegimmmm doktor yazmış zararlı olsa yazmaz. Bende kullaniyorum suan. Enfeksiyonum var o yüzden
mathildaa minikkelebegimmmm ben kullandım hemde maalesef 2 kez kullanmak zorunda kaldım. dis iltihabi yuzunden. Dr umda dis dr u da sorun olmayacağını söyledi canim hamilelikte güvenle kullaniliyormus.
Mom6272 yurtdışında eczacıyım. ilaç isimleri farklı ama molekül aynı. molekül acide clavulanique ve amox olan değil mi? hamilelikte doğru doz ile kullanılabilir.. sizde doktorunuzun size yazdığı dozu ve günü dikkate alarak kullanabilirsiniz
Asafinnkardesii minikkelebegimmmm Agumentin zaten hamilelerin kullanabileceği bir antibiyotik bende 4 aylık iken 20 lik diş yüzünden kullanmak zorunda kaldım doktorum verdi hiç bir sıkıntı olmadı şükür bebegim doğacak inslalah bu salı
minikkelebegimmmm Yarın randevum var doktorumlada görüşüp başlarım muhtemelen :) Cevaplarınız içimi rahatlattı sağolun cevaplar için. 🥰