Peri6606 Kızlar bugün saat başı kasıklarımdan belime vuran bi ağrı var ve akıntım çok sıklaşmaya başladı normal mi ?
Minnakkurabiyeveannesi27 Peri6606 kuzum 10 dakikaya felan düşmediği sürece ve suyun gelmedigi yada kanama olmadığı sürece bence sorun olmuyor artık doğum yakın olunca yalancı sancilarda olabiliyor
Annem1 Peri6606 sık sık idrara çıkıyor musunuz yada bulantı var mı? Belinize vurdu ise çok fazla sıkıştıyor ise sizi yatırmayacak, oturmaya ak kadar önce bir duş alın bakalım gececek mi rahatlarsınız. Bende de boyle olmuştu duş aldım gece suyum geldi
Peri6606 Minnakkurabiyeveannesi27 adet olacakmışım gibi belime vuran bi ağrı ağlamamak için zor duruyorum
Annem1 Peri6606 makat kısnımıma, ağrı giriyordu. Karnıma bıçak gibi oturamıyordum. Bacaklarım belim adet sancısı gibiydi. Geçer gibi olup sonra şiddetleniyordu canım. İhmal etme
Tuysl Peri6606 ağzınıza toplanma da eslik ediyorsa dogum olabilir hastaneye bir gitseniz aslinda cok iyi olur
Peri6606 Ayguns şuan hastanedeyim nstye bağladılar alttan muayene ettı canım çok yandı hala ağlıyorum