Aley1 https://resimyukle.io/r/LE8E6bvQKB kızlaaar selam 10. Haftayız hadi bir tahmin yapın sizce ne cinsiyeti 🤗
Aley1 evlatkokusu0806 😀 hahahahahhaha sen şaka mısın asıl ? Posta gelme amacın boş boş konuşmak mı ya , bilgin yoksa girme ne kadar değişik insanlar var
evlatkokusu0806 Aley1 pardon ben kötü birşey söylemedim 10 haftalık cinsiyet belli olsaydı burada tahmin yaptırmazdın değil mi hiç kötü niyetli birşey de demedim ilginçsiniz gerçekten sağlıkla kucağına al inşallah iyi akşamlar canım
Havva_Mavis26 Aley1 yok cnm bnm gercktnfe hakli senin burda gordugun tahminler hep 14-20haftalik olanlar ve onlarinda net bacak arasinin goruldugu vucut yapisindan bulundugumuz tahminler suan cok yeni ya ondan ultrasonda net degil sen 2 li taramada ogrenirsn insallah🥰takma kafana erkn daha
Aley1 evlatkokusu0806 hepimiz sağlıkla alalım inşallah burada her anne hevesle bişeyler paylaşıyor , ciddi misin bu konuda derken evet ciddiyim bu bi tahmin edebilen eder edemeyen de yazmaz ,insanların şevkini kırmaya kimsenin hakkı yok iyi günler .
Durununannesi46 Aley1 evet onlardan biri bendim 🤣🤣 insan merak ediyor yahu napalım heyecanımıza verin sallayın bir şeyler 😂😂
Dygrd Aley1 fasulye gibiyse bu şekilde erkek yuvarlaksa tam şekilde kızdır Nub a gorede çıkıntı acısı 30° derece dikse erkek duzse kızdır 🤗