Fadikb Didemarslanoglu bol sıvı tüket ben öyle atlattım 3-4 gün içerisinde tavuklu şehriyeli bol limonlu çorba gibi şeyler
Nuray-5886 Didemarslanoglu ben grip olduğum zaman nane limon kaynatıyorum çok azda bal koyarım çok iyi geliyor
Minnakkurabiyeveannesi27 Didemarslanoglu kuzum bol bol limonlu ballı ılık su iç ballı süt iç kemik suyuna bol acılı çorba yap onu iç terlemeye çalış 1 litre suya 2 yemek kaşığı ıhlamur at içine bir tane elmayı dörde bol at bir tane limonu dörde bom at bir tanede mandalina dörde bol at ve kaynat daha sonra sicakken süz içine bal karıştır iç Allah’ın izniyle birşeyin kalmaz
Ozgamzeoz Didemarslanoglu şuan bende aynı durumdayım bugün 3. Günüm hafiften öksürükte başladı ama burnum hiç durmuyor boğazlarım şiş başımda efsane ağrıyor nasıl geçicek hiç bir fikrim yok
Hilalkhrmn417 Fadikb tavuk kokusuna aşırı hassasim 🤮 Burnum akıyor sadece bir de tıkalı bende 2 ayda 2. Kez yakalandım.. evde bugun herkes tavuk yerken ben çorba salata yedim 😅
Hilalkhrmn417 Fadikb ben elma limon tarçın naneli bir bitki çayı yaptım ama doktora sormadan bir şey içme dediler o yüzden kaldım
Hilalkhrmn417 Hilalkhrmn417 doktora sormadan içmeyin ya da içeceğiniz bir bitki çayını mutlaka araştırın benim doktorum limonlu ıhlamur çayını bile içme dedi içeceğin su başka birşey yok. Allah korkusun içeceğiniz bir bitkidir ne olacak demeyin erken doğum riski oluşabiliyomus dikkat edin..
Humeyrasmsk Şuan tam hasta olma zamanı gündüz sıcak gece serin bende çok kötü üsütmüsüm sinüzitim de var nefes alamıyorum çok kötüyüm valla kekik adaçayı ıhlamura dayandım atlatmaya çalışıyorum ama geçecek gibi değil
Humeyrasmsk Didemarslanoglu Ben doktoruma sordum ıhlamur adaçayı istediğin kadar icebilirsin dedi. Ki kac gündür iciyorum bi sıkıntı yaşamadım