stor9876 Kızlar selam 17 haftaya gireceğim yarın. bir sonraki kontrolüm 19.haftamda ancak doktorum detaylı ultrason için tarih vs belirtmedi detaylı ultrason ne zaman yapılıyor? 19.haftamda gittiğimde detaylı ultrason mu bakacak acaba?
Arfe stor9876 18-23 hafta arası bakılıyo ? Biz 20 hafta baktırmıstık .. zaten doktorun degıl radyolajı bakıyo veya Perinatoloji bölümü benımkıdene radyolojide ultranojı doktoru baktı 🤗sizide yönlendırır diye düşünüyorum
Seyda5234 stor9876 benim 21+4 de girdim bebeğimde sıkıntı var dedi kesin değil ama dua edin Çarşamba günü tekrardan gireceğim 23 haftamda 🙏 inşallah güzel haberler alırım Ben çok erken girdim Bence 23 haftada girin
Gizemin-minnakI @stor9876 normal kadın doğum detaylı ultrasonla bakamaz . Radyolog ve ya perinatalog bakar . 20. Haftadan sonra . Ben 16. Haftada muayene olduktan sonra doktorum bana liste verdi . Ben bunları öneriyorum . Ama kendin de araştırıp bi yere gidebilirsin . Bana verdikleri raporla geri gel dedi .
Aysegul9371 Gizemin-minnakI benim doktorum kendi bakiyo normal kadın doğum istersen bende bakarım perinatolog da bakar radyolojide demişti özel hastane
stor9876 Seyda5234 umarım güzel haberler alırsınız 🙏🏻 Rabbim tüm bebeklerimize sağlık sıhhat versin inşAllah güzel haberlerinizi bekleriz🌸
Gizemin-minnakI @Aysegul9371 ya evet renkli bakıyorlar . Ama bence radyolog perinatalog daha iyi bakıyordur . Ya da bazı doktorlar hem kadın doğum hem perinatalog olabiliyorlar .
Aysegul9371 Gizemin-minnakI tabi bende perinatolog tercih edeceğim oturduğum şehirde yok ama başka bir şehirde yaptırırm
birsusamtanesiydin Biz 19 haftalıkken gittik . Bizim bebeğin tüm organları net göründü. Ama kimisinin görünmediğide oluyormuş doktor 1 kaç hafta sonra tekrar çağırıyormuş öyle durumlarda