Kardlngunes Adetim 10 gün geçti ben test yaptım 2 kere ancak negatif çıktı belirti olarak öyle pek bişey yaşamıyorum sadece akıntım var sivilcelerim arttı ve gaz sorunu yaşıyorum negatif çıkmasına rağmen hamile olma olasılığım var mı sizce 🤔
Somerkadir4 Kardlngunes negatifse yoktur cnm ben de öyle bı kaç kez 10 11 gün gecikti hep bı umut dedim ama doktorum a sordum geç döllenme olmusmudur falan oda o yumurta artık dollenemez demişti ve nitekim sonrasında adet olmuştum beklemek te stres yapiyr ve geciktiryor sakın kal ben sonradan saldım biraktim düşünmedim hiç şükürler olsun rabbim nasip etti 🤲🏻💜
somurtkankedi Kardlngunes geçtiğimiz ay benimde 7-8 gün gecikti 3 kere test yaptım negatifti ve dediğiniz gibi şeyler olmuştu fakat daha sonra regli oldum. Gidin kan testi yaptırın en iyisi bence
Kardlngunes somurtkankedi benim normalde hiç böyle gecikmezdi anlamadım gerçekten ama daha olmamaya devam ederse kan testi yaptıracağım sanırım
somurtkankedi Kardlngunes benimde yıllardır bir gün bile gecikmezdi canım düzenliydi ama olabiliyor. Evet kan testi yaptır en iyisi canım