Kaderyas 6 yıl bekledim oğlumu .. ilk evlendiğim sene 3 ay sonra hamile kaldım ama düşük yaptım sonrasında 6 yıl olmadı 1 tüp bebek 3 aşılama denedik hep hüsranla sonuçlandı kiloluyum diye doktorlar sürekli kilo vermem gerektiğini söylediler hep bi psikolojik baskı vardı artık kendimden soğumuştum neyse .. Ankara’da oturuyoruz biz Centrum tüp bebekle kesişti yollarımız oraya başladık tedavı için doktorum bana histereskopi yaptı sonra transfer falan derken en sıkıntılı 15 gün zaman geçmiyordu 2 kere lekelenmem oldu yine olmadı dedim ümidimi kestim ertesi gün gidip doktora beta hcg verdim umutsuzdum olmadı diyordum çünkü sonucu almaya bile gitmedim aradım laboratuvar 345 dedi beta hcg değeriniz şaka yapıyorsunuz diyip telefonu bayanın yüzüne kapatmışım o şaşkınlıkla neyse hemen hastaneye gittim annemle sonucu aldım 4 haftalık hamilesin dediler olduğum yerde oturup öylece ağladım mutluluktan ben bilmezdim hiç mutluluktan ağlandığını .. sonra kendime geldim eşimi aradım hemen haberi verdim o ağladı ben ağladım böyle güzel haberleri almayı rabbim isteyen herkese nasip etsin .. şimdi 26 haftalık hamileyim çok sıkıntılı ve zor bi hamilelik geçiriyorum ama bunada binlerce kez şükür rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah