DerinMavii Kızlar az önce bebek çok aşağı inmiş kasiktan daha da aşağıdadır tarif edemiyorum kolu bacağı biryeri cikicak sandim sizlama oldu baya neden öyle oluyor bilen var mı veya başına gelen
Hermione DerinMavii bana da dün öyle oldu resmen elektrik çarpıyor leğen keklerimin içinde. Doğum yapıcam sandım tüm gece belim ağrıdı ama bugün hafifledi
Pembe_duslerr DerinMavii kaç haftalıksınız?benimde aynı şekilde 33-34haftalıkken bebegim döndü ve kanala yerleşti,vajinama acayip baskı oluyor sanki çıkacak gbi oluyor normal karsılanıyor bu durumda şu an 36haftalıgım
acemiannne Yaa benimde vajinamda igne batmasi gibi oluyor bebegin kafasi asagida zaten bayadir dönük duruyor bel agrisida yasiyorum ara ara 33+6 dayim
Sudeeee acemiannne offff bende de öyle oluyo sızlıyo hatta o durumlarda diyorum kızım nabıyon anneni mi ısırıyon diye 😄😄🤭🤭
DerinMavii acemiannne evet cidden heryerim uyuştu tekmesinemi eli mi neresi bilemiycem sonra eşim geldi yukarı çık kizim diyor ahha ama cidden cikti dinledi sözünü oda korktu ahahahh