hhffee Kızlar dünden beri bi burun akıntısı tıkanıklığı var burnum yara oldu silmekten boğazımda hafif batma var. Covit olanlar geçirenler sizin de böyle oldu mu inşallah değilimdir. Korkuyorum 25+2 haftalığız.
Seross10 hhffee ben gebelik öncesi geçirdim boğaz ağrısı göğüs ve sırt ağrısı ile gösterdi kendini bende
ayse-52 hhffee hhffee bende tüm bu şikayetler vardı hepsi korkutmak istmem sizi ama bende test verdim ve covid olduğumu öğrendim nezle falan oldum sanıyordum ama şok oldum bende hemen yarın test verin korona ve grip belirtileri aynı 🤲 Geçmiş olsun
shinemuu hhffee Bende bu belirtiler vardı. Kas, eklem ağrısı, bulantı olmadı mesela. Hemen bir test yaptırın. Covidseniz kan sulandırıcı kullanmak gerek çünkü.
momiesbabies hhffee evde ilk ben oldum hafif grip belirtim vardı 2 günde geçti o kadar , benden eşime geçti o ağrılardan yatamadı mesela yatak bile bana batıyor dedi , herkeste farklı belirti veriyor 🤷🏻♀️
hhffee ayse-52 Çokk teşekkür ederim inşallah değilimdir. Nezle gibi hissediyorum gözlerinizde sulan oluyor muydu acaba?
hhffee Birsen2906 Çok teşekkürler alerjimde var ondan da şüpheleniyorum olmadı yarin hemen bi doktora görüneyim
hhffee momiesbabies İnşallah değilimdir. Çok korkuyorum ilk doz aşımı olsun 2. de günü geldi onu olacağım yoksa
rilanja hhffee benim de alerjim var dün kendimi kötü hissettim hemen zyrtec içtim 2 saat gecti şükür burun akıntısı hapsırma gecti zorda kalırsanız içebilirsiniz çok doktora sordum zyrec için 3 ay sonrasında sıkıntı yok dediker
hhffee rilanja Zyrec ne acaba ilk defa duydum çok geçmiş olsun sizede içebilirşm o zaman ben 25 haftalığız
hhffee evetbenavukatiyim Yok çok şükür daha iyiyim limonlu ılık su içtim günde 2 defa arada da karbonatlı tuzlu sprey sıktım