haticerale63 Elifmk 20. Haftada oldum ilk. Doz ikinci doz 24.haftada oldum ikisinde de kolum ağrıyordu. 2.dozdan 6 ay sonra 3.doz vurabilirsin dedi hemşire 10 yıl içinde hamile kalsan da vurmana gerek kalmaz dedi 3.dozu yaparsam bu kişiye bağlı dedi tabi Hamilelik döneminde 2 doz tek vuruyorsun yoksa
ZumrutHanim Elifmk gebelikte VURUNMADIM. gebelikten ÖNCE VURUNMUSTUM ELIMI KESINCE KOLUMUN USTUNE YATAMADIM 3 GUN DAYAK YEMIS GIBIYDI ORASI COK AGRIDI
Melo7300 Elifmk 28haftada oldum kızlar akşamdan beri burnumdan kan akıyor çok feci başım ağrıyor kendimi yorgun halsiz hissediyorum arada gözlerim kararıyor napmam lazım
Melo7300 ZumrutHanim arada bir oluyor ama bu kadar fazla olmuyordu neyseki yarın kontrolüm var sabah erkenden gidicem
Papaatyaam_38 Kol ağrısı çok fena ama sadece 1 gün sürüyor 😊 bence riske atıp olmayanlar var bu riske değmez ameliyatta paslı makas olabilir, steril olmaya bilir günümüz şartlarında zor ama imkansız değil kanında gazlı bez unutulan duydum 😩
Minnosanne06 Esra2592 bünyeye ve var olan herhangi bir kronik rahatsızlığıniza göre değişiyor sanırım. Ben şeker hastasıyım ama hiç öyle kol ağrım olmadı mesela ikisinde de. Gayet de rahattım.
Piremses0 Elifmk 3 gün ağrıdı beze oluşuyor kesinlikle yatamadım o tarafa ve kolunu hızlı bi şekilde kaldırıp indiremiyorsun ağrısı yani baya bende